Voltooiing nieuwe appartementen Sinnesicht

Geplaatst op: 16-10-2020

De nieuwe appartementen naast Sinnehiem zijn klaar en op vrijdag 25 september was de officiële opening van de nieuwe appartementen in Haulerwijk. Tijdens de feestelijke opening werd ook de naam voor het appartementen complex onthuld: Sinnesicht.

Het appartementen complex bestaat uit 15 appartementen over 2 bouwlagen. In de appartementen zit veel diversiteit, zo zijn er 5 verschillende types met oppervlaktes van 86m2 tot 114m2. Tot het project behoorde ook 6 bungalows. De gelijkvloerse woningen hebben een oppervlakte van 106m2 met voortuin en eigen oprit en een zonnige achtertuin.

Een jaar na de start van de bouw in september 2019 is het volledige project door Bouwbedrijf Buitenveld afgerond, de bungalows waren al voor de zomer van 2020 opgeleverd. Alle huizen zijn duurzaam gebouwd, energiezuinig en gasloos. De bewoners van Sinnesicht kunnen gebruikmaken van de faciliteiten van het naastgelegen multifunctioneel woonzorgcentrum Sinnehiem.

Ook in de Haulerwijk is er veel aandacht voor de officiële oplevering van Sinnesicht met een artikel op de voorpagina en een 2e artikel verderop in de krant.

Card image cap
Card image cap
Card image cap
Card image cap
Card image cap
Card image cap
Card image cap