Hospice Het Alteveer opent deuren van splinternieuw gebouw

Geplaatst op: 01-01-1970

Het gloednieuwe gebouw van hospice Het Alteveer in Assen is klaar voor gebruik. Op 11 februari 2022 is het gebouw geopend, dit is een jaar nadat de eerste werkzaamheden door BV Bouwmij Hendriks waren begonnen.

Het hospice is dubbel zo groot als het oude hospice om aan de toenemende vraag naar terminale zorg te kunnen voldoen. Met het nieuwe gebouw en de vergroting kan het hospice weer meer zorg verlenen aan mensen in hun laatste levensfase.

Het hospice is zo ingericht dat mensen zich er thuis gaan voelen. De 8 nieuwe gastenkamers hebben toegang tot een eigen terras. Er zijn speciale familiekamers, waar gasten zich kunnen terug trekken met familieleden en een kinderkamer. De locatie van is perfect; een rustige plek met alle ruimte. Een prachtige tuin om het gebouw heen waar de gasten lekker naar buiten kunnen.

RTV Drenthe heeft een artikel geschreven over het nieuwe Hospice Het Alteveer in Assen. De link naar het artikel is: www.rtvdrenthe.nl/nieuws/14420264/hospice-het-alteveer-in-assen-opent-deuren-van-splinternieuw-gebouw

Card image cap
Card image cap
Card image cap